Álompor helyett babahordozó kendő! | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Álompor helyett babahordozó kendő!

A férjem és én is nagyon jó alvók voltunk kiskorunkban, és szerencsénkre ezt a jó tulajdonságunkat nem nőttük el. Túlzás azt állítani, hogy minden éjszaka úgy alszunk, mint a mormota, mivel sok minden befolyásolja az alvásunkat, de összeségében elmondhatjuk, hogy mélyen alszunk, kipihenten ébredünk. Kislányunk születésével reméltük, hogy ő is olyan jó alvó lesz, mint a szülei, mi. Hát nem így történt. Kimondhatatlanul rossz alvó volt egészen pici kora óta, nagyon nehezen aludt el és a legkisebb zajra azonnal felébredett.  

Az altatás nálunk kész ceremónia volt, az első három hónapba még nem volt akkora probléma, hiszen alkalom adtán a szopizásba belealudt, de ez is ritka pillanat volt. Rendszerint egy kicsi párnára tettük, és hol én, hol meg a férjem addig ringattuk, amíg elaludt. Letenni pedig úgy tettük le, mintha tűhegyén lépkedtük volna, hogy nehogy felébredjen. Ez a ringatási rituálé nem csak este volt aktuális, hanem napközben is, és akkor rend szerint én kellett megoldjam mivel a férjem dolgozott abban időpontban amikor a picinek eljött az alvás ideje. 
A ringatástól való teljes végkimerülésemben megrendeltem a babahordozó kendőt. Életem legjobb rendelése volt. Az egyik babakellékeket forgalmazó webshopban találtam rá a babahordozó kendőre, és egy hangyányit sem tépelődtem azon, hogy megrendeljem vagy sem. A rendelést követően minden nap azt lestem mikor hozza a futár. Három nap eltelével csengettek az ajtón, a futár volt és nála gondosan becsomagolva a babahordozó kendő. Azonnal kipróbáltuk, egy youtube-os videó segítségével felkötöttem, és vártam a kislányom reakcióját. Kellemes meglepetés ért, hiszen imádta, egy hangot sem adott ki, sőt egy óra sem kellett és máris szunyókált. Attól a pillanattól kezdve a babahordozó kendő felváltotta a kicsi párnát, nem kellett többet ringatni, hanem amikor eljött az alvás idő felkötöttem a kendőbe és pár perc után már aludt is. Én nyugodtan végeztem a dolgomat és a pici lányom aludt a keblemen. 
Egyedül a derekam nem bírta a babahordozó kendőt, főleg, amikor már egyre inkább gyarapodott és kezdett nehéz lenni. Ekkor csak arra a kevés időre kötöttem fel a kendőbe, amíg jó mélyen elaludt és utána betettem a kiságyba, nappal pedig a hintába. A babahordozó kendő valódi csoda volt nekünk.