Az Avent cumisüveg nekünk a favorit! | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Az Avent cumisüveg nekünk a favorit!

Én is azon kezdő anyukák közé tartoztam, aki csak állt a bababolt polcai előtt kezében egy bevásárló listával és fogalma sem volt miből melyiket kell venni. Aztán lassan belejöttem a vásárlásba és a második gyereknél már alig ütköztem problémákba. Arra vigyázni kell, hogy ne essünk a vásárlás csapdájába, ugyanis hajlamosak vagyunk olyan eszközöket, kellékeket is beszerezni, amit soha nem fogunk használni. Amit napi szinten használunk az viszont minőségi kell legyen. Mi így akadtunk rá az Avent termékekre, és azóta nálunk minden Avent-es. Az Avent cuccok nagy előnye, hogy tényleg minden van belőlük, és minden mindennel kompatibilis. Mi azt szerettük, hogy könnyen elérhetőek volt, bármi könnyedén pótolható volt, igaz, semmi nem olcsó, de ezek a termékek rászolgáltak az árukra.

Már a korházban szükség volt az utánpótlásra, és ehhez szükség volt cumisüvegre is. A férjem szerezte be a cumisüveget, és első pillanattól kezdve meg voltunk elégedve vele. Öröm volt nézni, ahogy a kisfiam itta belőle a tejet. Mivel az első cumisüveg Avent márka volt, így azzal is maradtunk, gondunk sose volt vele, nem okozott cumizavart sem, sőt a második fiam is ilyen cumisüveget használt, és neki is minden ilyen eszköze Avente-es volt.

 

Egyedüli negatív tapasztalatunk az Avent cumisüveg kapcsán az volt, hogy a cumikból létezik olyan változat, amihez kell egy műanyag gyűrű az üvegre tömítésnek, ennek hála többször is nyakon öntöttük a gyereket. Amikor a nagyszülők vigyáztak a gyerekekre, szinte kivétel nélkül minden alakalommal 150 gramm tápszert öntöttek mindkét gyerek nyakába, mert elfelejtették betenni. Velünk is előfordult egy párszor, viszont a második vagy harmadik alkalom után már jobban figyeltünk és a cumisüveg tömítő gyűrűjét nem felejtettük betenni. Így vissza gondolva vicces szituációk voltak ezek a nyakon öntések, azonban akkor egy cseppet sem tudtunk nevetni rajta. Összeségében mi rendkívül meg voltunk elégedve mindenik Avent termékkel és ha most kellene kezdjük valószínűleg ugyanazokat az eszközöket vásárolnánk meg.