Babafészek, a segítség a nehéz időkben | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Babafészek, a segítség a nehéz időkben

A babakellékek közül a legjobb dolog a babafészek. Első pillanattól kezdve hasznát vettük, ugyanis a kisfiam éjszakánként többször is felkelt, ilyenkor én is keltem. Igaz, hogy abban egyeztünk meg a férjemmel, hogy első perctől a babaszobában fog aludni, nem szoktatjuk rá a közös alvásra, de mivel nagyon hasfájós volt, sokat sírt éjjelente ezért hamar lemondtunk eredti tervünkről. A férjem talált rá az interneten a babafészekreés meg is rendelte. Szegény, nem csodálkozom, hogy megoldás után keresgélt, hiszen egyikünk sem tudott aludni. A kisfiam középen volt, mivel francia ágyunk volt, ezért nem tehettük ki a szélére, nehogy lessen, középen pedig féltünk, hogy nehogy megnyomjuk, ha olyan mélyen elalszunk. Hát, iszonyatos éjszakáink voltak!

A babafészek megoldotta a problémánkat. Rendkívül kényelmes volt, valóban, mint egy fészek, puha anyagból készült, a végén össze lehetett kötni, úgyhogy elég hosszú ideig lehetett használni. olyan aranyos volt benne a kisfiam, mint egy igazi kis tündér. A babafészek mindenki számára megnyugvást jelentett. Számunkra azért, mert sokkal nyugodtabban tudtunk aludni, nem volt bennünk az a félsz, hogy „jaj istenem, nehogy megnyomjam”. A kisfiam számára pedig puha, békés fekvőhely volt.
Sokan mondták nekünk, hogy a babafészekkel úgy oda szokik, hogy majd nem tudjuk külön altatni. Nem így történt. Valóban, amikor már kezdett nagyobb lenni, és a babafészek is kicsinek bizonyult volt egy két éjszaka, amikor végig kellett hordozzam, ahogy bele tettem a kiságyba, azonnal pattant ki a szeme. de szerencsére ez csak pár nap fordult elő, utána mintha mi sem történt volna, esti fürdés, etetés után bele tettem a kiságyába elolvastam egy mesét és aludt is. A mese az nálunk már pocaklakóként mindennapos volt, nagyon sokat meséltem neki, és mindig azt éreztem, hogy békésen figyeli.
Összegezve tehát a babafészekről csak pozitív véleményt tudok mondani, az első nehéz hónapokban a legjobb megoldás volt, ahhoz, hogy mindenki állja sarat. A kiságyba való átszoktatást sem zavarta meg, viszonylag könnyen és hamar megszokta kisfiam, hogy egyedül alszik a kiságyába.