A babakocsi modellek között is a legjobb a sportbabakocsi | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

A babakocsi modellek között is a legjobb a sportbabakocsi

A babakellékek közül a legnehezebb volt a babakocsit beszerezni. Nagyon sokat gondolkodtunk azon, hogy honnan és milyen babakocsit vásároljunk, egy csomó oldalt megnéztünk, kikértük a barátok véleményét is. Végül aztán sikerült választani.

Amikor elindultunk az első babakocsi vásárlási utunkra szinte semmiben nem voltunk biztosak, még a babakocsi színét sem tudtuk eldönteni, pedig a pocaklakó nemét már ismertük, kislányt vártunk. Bár nagyon sok mindenben nem egyezett a véleményünk a párommal, abban azért egyetértettünk, hogy nem lesz a babakocsi valami rózsaszín csilli-villi. Mindketten inkább a visszafogott, elegáns, és egyedi babakocsik híve voltunk, és azt szerettük volna, ha kislányunknak tökéletes modellt választunk. Én nagyon a multifunkcionális babakocsi modellek fele kacsingattam, míg a férjem inkább a sportbabakocsikat nézegette. Valójában nekem azért tetszettek a multifunkcionális babakocsik, mert volt a babakocsival minden, hordozó, mózes, pelenkázó táska stb. A férjem egyetlen tulajdonsága miatt kifogásolta csupán, mégpedig azért mert nagyon nehezek ezek a tipusú babakocsik. És azzal érvelt, hogy nagyon nehéz lesz fel-le cipelni a második emeletről minden egyes np. Be kell vallanom, hogy tökéletes érv volt. 
A sportbabakocsi kategóriában végül megtaláltuk a tökéletes babakocsit. Gyönyörű barack színű volt, fekete fogantyúval és kiegészítőkkel, kényelmes és biztonságos volt a picinek is és nekem is. Valósággal rongyosra használtuk, hiszen minden nap mentünk vele sétálni, bevásárolni, kávézni a parkból ismert anyukákkal. Annak ellenére, hogy külön kellett megvásárolni a hordozót és a mózest is egyáltalán nem bántam, hogy ezt a babakocsi modelt választottuk. Részletesen utána olvastunk a sportbabakocsi típusoknak is, így gyakorlatilag minden pro és kontra érvet fel tudtunk soroli, de számunkra eyértelműen több volt a pro. Ha most kellene babakocsit vásárolni a gyereknek most is ugyanezt venném, hiszen nem tudok egyetlen negatívumot felhozni a babakocsi ellen, sőt egyetlen rossz tapasztalatunk sem volt a használata során. Úgy gondolom a kezdeti félelem ellenére végül nagyon jól választottunk.