A biztonságot nyújtó babafészek | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

A biztonságot nyújtó babafészek

Kislányom születése után minden megváltozott, a szürkének tűnt hétköznapok egyszerre váltak színessé és mozgalmassá. Nagyon vártuk az érkezését és egyben nagyon izgultunk is, hogy minden a lehető legjobban legyen elő készítve mire az új családtag megérkezik. A babaszoba berendezésétől egészen a babakellékek beszerzéséig mindent gondosan előkészítettünk. Gyönyörű kis palotát rendeztünk be a hercegnőnknek, azonban sokat nem uralkodott a kastélyában, hiszen első pillanattól kezdve a mi hálószobánkban érezte jól magát. 

Mivel sírós baba volt, ezért nem is erőlettük, hogy külön legyen tőlünk, így beszereztünk egy babafészket a nagy ágyba, ahol kényelmesen és biztonságosan tudott aludni. Bár a kislányom számára a babafészek biztonságot nyújtott mi azonban kevésbé éreztük magunkat nyugodtan, ugyanis attól féltünk, hogy nehogy úgy forduljunk, hogy megnyomjuk a picit. Egy falatnyi élet ott lapult köztünk a babafészekben, mi meg éberen őrködtünk felette. Szinte kivétel nélkül egy éjszakát sem aludtunk át, mélyen és pihentetően, hiszen ott motoszkált bennünk a félelem, pedig olyan jól van kitalálva és megalkotva az egész babafészek, hogy semmi bántódása nem eshet a picinek benne. 
Amikor már nagyobb kezdett lenni, és már sokkal mozgékonyabbá vált megtörtént egyik éjszaka, hogy eltűnt a babafészekből. Villám hasított belém, amikor megébredtem és nem találtam ott középen a fészekben apró hercegnőmet. Addig-addig forgolódott míg ki nem mászott a babafészekből és a takaróval összekeveredve egészen a másik végében volt az ágynak. Történetesen pontosan azon az éjszakán aludtunk csak ketten, mert a férjem üzleti úton volt. Mondanom sem kell mennyire megijedtem, amikor üres volt a babafészek, aztán gyorsan lámpát kapcsoltam és ott volt a takaró alatt a legszebb álmát aludta. Óvatosan visszahelyeztem a babafészekbe, szerencsére nem ébredt meg, az ágy üres felét kipárnáztam, hogyha netán újra kimászna, akkor nehogy lepottyanjon, én meg ügyesen lementem és egy jó pohár hideg vizet ittam a nagy ijedségemre. Ettől függetlenül ma is úgy gondolom, hogy nagyon hasznos kellék a babafészek