Fedezzük fel a világot – autósülés és jól működő autó | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Fedezzük fel a világot – autósülés és jól működő autó

Kisbabával úgy tűnik sokkal pörgősebb az élet. A napok egymásba folynak, nincs idő semmire, nem mintha másképp lenne, hiszen mindig az idő hiányára szoktunk panaszkodni. Tény, hogy babával teljesen más életformát élünk, a hétköznapok is másképpen telnek, átértékelődik az életünk. Mint minden újdonsült családban nálunk is sok minden megváltozott.

A pici fiam érkezése a legcsodálatosabb érzés volt, amit valaha egy szerelmes, boldog pár megtapasztalhat. Azt azonban tudni kell rólunk, hogy nem voltunk azok a kétségbe esett szülők, hogy mindenen problémázzunk, hogy úgymond, saját kis énidőnket teljesen feladjuk. És talán ezért éltük meg olyan bensőségesen és meghitten a szülőség minden egyes lépését. Én személy szerint a kisfiammal nagyon sokat jöttem-mentem, sétáltunk nagyokat a parkban, eljártunk a cseperedőbe, sokat autókáztunk, nem hagytuk ki a babatornát sem, szóval a lehetőségeinket maximálisan kihasználtuk. Az elején sokat sírdogált amikor utaztunk, nem nagyon szerette az autóban, de elnőtte, el kellett neki, mert nem volt opció. Amikor már hordozóból átkerül az autósülésbe nem volt semmi probléma, mert nézelődött, látott engem, látta körülötte levő felfedezésre váró világot. Az autósülést nagyon jól eltaláltuk, igaz nem fordítottunk nagyobb figyelmet a beszerzésére, ami fontos szempont volt, hogy biztonságos, kényelmes, és könnyen beszerelhető legyen. ez utóbbit azért tartottuk fontosnak, mert hol az egyik, hol a másik autóba kellett átenni, és ilyen szempontból nem lett volna előnyős egy nehezen beszerelhető autósülés.
Nekem egy kicsi Toyotám volt, a férjemnek egy nagy Nissan ezért magától érthetődön volt, hogy a kisfiam is jobban szerette a Nissanba utazni, nagyobb volt a hely is, jobban tudta figyelni a körülötte levő dolgokat. De azért az én kicsi Toyotámban is nagyon jókat szórakoztunk, jókat kirándultunk vele. Az autósülés pedig mindkét autóba nagyon jól betalált nem kellett állítani rajta egyáltalán, az én autómba egy kicsivel kisebb hely maradt a gyerek lábának, de az sem volt kényelmetlen. Utaztunk, szórakoztunk, élményeket gyűjtöttünk, sokat-sokat!