Ha a babának nincs haja, a játék hajkefét használjuk mi! | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Ha a babának nincs haja, a játék hajkefét használjuk mi!

A kislányom kis göndör fürtökkel született, aminek nagyon örültünk, hiszen az én családom nem büszkélkedhet szép hajkoronával. A férjem anyukájának volt gyerek korában apró göndör fürtős haja, de az évek során a különböző hajszérumoknak köszönhetően már nincsen olyan szép haja. Kislányom göndör fürtjei mindenkit levettek a lábáról, egyetlen gond azonban csak az volt, hogy nem engedte fésülni, mosásról nem is beszélve. Minden egyes hajmosásnál ordított ahogy csak bírt, pedig a legjobb minőségű baba sampont használtuk, és nagyon óvatosan mostam a haját, hogy ne legyen kellemetlen. Az az igazság, hogyha vissza emlékszem én sem szerettem, amikor hajat kellett mosni, de én leginkább a vizes hajszálak miatt, azok valahogy olyan undorítóak voltak számomra. 

No, de ahhoz, hogy kis hercegnőm apró fürtjeit egészségesen kezeljük beszereztünk minden szükséges eszközt, babasampont, hajkefét, egyszóval mindent amire szükségünk volt. A hajkefe esetében egy természetes sörtékkel ellátott hajkefét vásároltunk, ami kezdetben tetszett is a kislányomnak, de nem tartott sokáig. Mivel göndör kis fürtjei voltak ezért elengedhetetlen volt, hogy naponta egyszer megfésüljem, elkerülve az összekócolódást. A hajkefe, mint már említettem kezdetben jó megoldás volt, azonban hamar átváltottunk egy játék hajkefére. Barátnőmtől kapott ajándékba egy ilyen kis neszesszert mindenféle kozmetikai eszközökkel, és volt köztük egy kicsi rózsaszín hajkefe, tiszta műanyagból volt az egész hajkefe. Annyira tetszett neki a rózsaszín játék hajkefe, hogy azzal engedte fésülni a fürtjeit. Mondanom sem kell, hogy azzal a kicsi hajkefével milyen jó kis frizurát tudtunk csinálni neki, de legalább engedte, hogy valamennyire megfésüljem. 
Büszkeséggel tölt el mindig, amikor lemegyünk a parkba és az összes kis csaj közül az én kis hercegnőmnek vannak a legcukibb fürtöcskéi. Azért is vagyok büszke rá, mert nekem kiskoromban, alig volt pár szál hajam, sőt egészen kétéves kormomig alig nőtt valamit. Anyukaként igazi boldogság tölt el, amikor ránézek az csöpp lányomra, a kis copfijaival vissza mosolyog rám, nem is kell ennél nagyobb boldogság.