Hintaszék, az egyetlen hely, ahol Panna lányom aludt! | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Hintaszék, az egyetlen hely, ahol Panna lányom aludt!

Én a mai napig imádok aludni, sőt, akkor vagyok a legzsémbesebb, ha nem tudom kialudni magam. A reggeli korán kelésektől szó szerint ki tudnék futni a világból. Én a kis naiv, arra gondoltam, hogy majd a kis csöppségemmel minden nap jókat fogok aludni. Nem így lett! Panna lányom egyszerűen alvás ellenes volt. Az éjszakai alvást még annyira megtudtuk oldani, hogy egyszer kelt fel, és ott volt egy szobába velünk, sőt az elején a babafészekbe köztünk, de a nappali alvásokkal hatalmas harcokat vívtunk. Egyszerűen nem aludt, pár perceket szundított, de ahogy egy neszt hallott már pattant ki a szeme. Póbáltam a hordozó kendőbe, ott pár perc alatt elaludt, de ha letettem ébredt fel, ha én leültem ugyancsak, megpisszeni sem tudtam, mert azonnal fel volt kelve. Szóval nem volt jó sehogy. A kiságy meg szóba sem jöhetett, ahogy közelítettünk feléje már ordított is. 

hintaszék volt az egyetlen hely, ahol Panna lányom aludt! A nővérem kislányától örököltük a hintaszéket, egy ilyen zenélős, rezgős hintaszék, amibe, ha beleültettem, egy mukk sem volt. Amikor eljött az alvás ideje, ültettem bele a hintaszékbe, kapcsoltam rezgő módra, és alig néhány perc után már békésen aludt, de a rezgő funkciót nem lehetett kikapcsolni, mert azonnal megébredt. Gyakorlatilag hetente cseréltük az elemeket a hintaszékben. Ez sem volt gond, mert legalább aludt. Ez idő alatt én meg a lehető legcsendesebben próbáltam elvégezni a házkörüli feladatokat, úgyhogy a hőn áhított összebújos, nagyot alvós délutánok csak a képzeletemben voltak meg. 
Panna lányom napról – napra nőtt egy falást, viszont a hintaszék vele együtt nem. Amikor már abszolút kényelmetlenné vált, főleg az alváshoz lecseréltük egy nagyobbra, hiszen továbbra is a hintaszék jelentette a napközbeni alvás helyét. Aztán idővel szükség volt még egyre, úgyhogy gyakorlatilag három hintaszéket használtunk el, és mindhármat alváshoz. Most ott tartunk, hogy harmadik még idővel előkerül, de már nem tud benne aludni, csupán beleül egy kicsit szórakozik, aztán az alvás már a kanapén történik. Újabban a nappaliban a kanapén alszik csak délután, de ezt már valószínű nem kell háromszor lecseréljük