Kell-e nekünk még játszószőnyeg is?! | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Kell-e nekünk még játszószőnyeg is?!

Amikor szülővé válsz, akkor látod csak igazán, hogy az a sok babaeszköz, kellék, ami ott tornyosul a bevásárlóközpontok polcain pillanatokon belül ott teremhet a lakásban. Az elején úgy voltunk, hogy óvatosak leszünk a vásárlással, csak a nélkülözhetetlen babaeszközöket vásároljuk meg, ugyanis ajándékba is nagyon sok mindent fogunk kapni, és időközben is be lehet szerezni azt, amire éppen szükség van. Valóban a babalátógatok nagyon sok hasznos eszközzel, ruházati cikkel, kellékkel, játékkal leptek meg bennünket, és mind közül a játszószőnyeg volt a legmenőbb. 

Annak ellenére, hogy az első alaklommal elkezdett sírni a játszószőnyegen, mégis a kedvenc helye lett. A bevásárlás során én személy szerint többször is szemeződtem a játszószőnyeggel, a férjem minden alkalommal lebeszélt róla, hogy nem fogjuk hasznát venni, majd mindig figyelni kell, hogy ne guruljon ki belőle a padlóra, ha az ágyra tesszük, akkor fennáll a lehetőség arra, hogy leesik stb. Olyan érveket talált, hogy azonnal le is mondtam a vásárlásról. A barátnőmnek sokszor elmeséltem, hogy milyen jó lenne, és milyen sokféle játszószőnyeg van, és hogy a kedvesem mindig lebeszél arról, hogy vásároljunk. A panaszkodásommal meg is adtam az ajándékötletet neki és babalátógatóba egy rózsaszín, színes, érdekes játékokkal ellátott játszószőnyeget hozott. A férjem arcáról le lehetett olvasni, hogy ennél jobb ajándékot is hozhatott volna, de én és a pici lányom örömmel fogadtuk.
Szó szerint imádta a lányom, ha egyszer a játszószőnyegre került sírva lehetett felvenni róla. Csillogó szemekkel nézegette a játékokat, próbálta elérni őket, ismerkedett az anyagon található figurákkal, ha elindítottuk a zenélő egeret ropogós kacagásba tört ki, egyszóval csupa móka és kacagás volt a játszószőnyeg. A kicsi örömét látva a férjem is csakhamar véleményt változtatott a játszószőnyeget illetően és elismerete, hogy valóban hasznos babaeszköz. Én személy szerint sokszor könnyes szemmel néztem végig a kicsi lányom örömteli játékát, és hálás voltam a barátnőmnek ezért a csodás ajándékért.