A kicsi és a pici egy babakocsiban | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

A kicsi és a pici egy babakocsiban

 

 

Két gyermekem van és elég kicsi a korkülönbség közöttük, amikor megtudtam, hogy újra terhes vagyok akkor a lányom még csak 9 hónapos volt, így eléggé meg voltam ijedve. Amikor már elfogadtam a tudatot, hogy akkor jön a második babó, akkor elkezdtem gondolkodni azon, hogy fogok egy picivel és egy kicsivel közlekedni. A lányomnak volt ugyan egy multifunkciós babakocsija, de mivel az rózsaszín volt nem szívesen fektettem volna bele a fiam, továbbá tudtam, hogy még a lányom kicsi lesz ahhoz, hogy végig mellettem sétáljon. Ekkor eszembe jutott, hogy korábban láttam olyan babakocsit, amelyben egy kisebb és egy nagyobb gyerek volt, így elkezdtem kutakodni a neten, és láttam, hogy ezeket testvérbabakocsinak hívják, és rengeteg félét láttam belőlük. Nagyon sokat foglalkoztam azzal, hogy megtaláljam azt a fajtát amelyik számunkra majd megfelelő lesz, de nem találtam meg sajnos.

Időközben a fiam megszületett, aki nagyon szeretett a babakendőbe lenni, így a lányomat meg kényelmesen tudtam tolni a .babakocsiban. Mivel tudtam, hogy ez az állapot csak ideiglenes lesz, így nem mondtam le a testvérbabakocsi vásárlásáról.

Abban az időben mindig reggel mentünk ki a játszótérre, mivel nyár volt és 10-11 fele már elviselhetetlen volt a meleg. Az egyik ilyen reggeli játszótéren való ott létünknél, egyszert csak jött egy anyuka a két gyermekével és egy szuper kis testvérbabakocsival. Ahogy megláttam tudtam, hogy nekem is olyan kell, így gyorsan kifaggattam az Anyukát a kocsi típusáról, áráról és hogy hol lehet beszerezni. Megkérdeztem tőle, hogy nem bánná-e, ha én is vennék egy ilyet, és nem bánta. Mikor hazamentünk gyorsan rá is kerestem a weboldalon, kiválasztottam a megfelelő színt és meg is rendeltem. Nagyon boldog voltam, hogy végre találtam egy olyan kocsit, ami számunkra megfelel. A lányom kényelmesen tudott benne elöl ülni, az újszülött fiam meg kényelmesen tudott benne hátul feküdni. Nagyon nagy előnye volt, hogy a hátsó részt teljesen vízszintesen le lehetett dönteni, így mind a két gyermekem tudott babakocsiba utazni.