A lenyomatkészítő segítségével lett tökéletes a tetoválásom | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

A lenyomatkészítő segítségével lett tökéletes a tetoválásom

Az üzletek polcai tele vannak mindenféle hasznos és kevésbé hasznos játékokkal. Ha egyszer bementél a gyerekkel az üzletben biztos lehetsz abban, hogy játék nélkül nem távoztok. Rövid idő alatt képesek vagyunk annyi játékot felhalmozni, hogy csak fogjuk a fejünket, hogy hova is pakoljuk el. Mi a nagy elvünket követtük és csak minimális játékot vásároltunk a kisfiamnak, de úgyis tele lett a lakás mindenféle legóval, autóval, kockával, amit csak el lehet képzelni. Az összes játéka közül számunkra a leghasznosabb és legemlékezetesebb a lenyomatkészítő volt. Hogy miért? Elmesélem. 

Nagyon sok próbálkozás után jött össze a baba. Négy veszítésem volt, és három sikertelen beültetés, ami egy nő életében az anyaság iránti vágyát teljesen derékba tudja törni. Mondanom sem kell, hogy mennyire megviselt, mint fizikailag, mint pedig lelkileg. De sose adtam fel a reményt. Amikor állapotos lettem a kisfiammal nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy a Jó Isten meghallgatta imáimat és gondviselésébe fogadott. Minden nap hálát adtam a bennem növekedő kis életért és egyetlen percre sem feledkeztem meg köszönetet mondani. Amikor megszületett a kisfiam elhatároztam, hogy a kézlenyomatát magamra tetováltatom, hogy mindig velem legyen
A tetováltatás során a lenyomatkészítő kis játéka volt a legnagyobb segítségünkre. Mindenféle módszerrel próbáltuk a kézlenyomatát levenni, de nem sikerült. Ekkor jött az ötlet, hogy a lenyomatkészítő segítségével vegyük le a mintát. Hát valami eszméletlen, hogy milyen pontossággal, a legapróbb részletekig adta vissza a kicsi kezét. A tetoválóművész el is volt csodálkozva, hogy eddig amilyen anyaggal dolgozott egyik sem adta úgy át a kezek, lábak formáját, mint a lenyomatkészítő. Poénkodott is, hogy a következő munkaihoz, be kell szerezzen egy gyerekeknek kitalált lenyomatkészítőt. A kis csodám kézlenyomatát azóta is magamon viselem, és mindig amikor ránőzek a szívem megtelik hálával, a szemem meg örömkönnyekkel, hiszen édesanya vagyok, ami a legcsodálatosabb érzés a világon.