Macis hálózsák a kényelmes és pihentető alvás érdekében | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Macis hálózsák a kényelmes és pihentető alvás érdekében

Amikor még csak csodáltam a mosolygós, vidám arcú anyukákat sosem tudtam elképzelni, hogy honnan merítenek annyi energiát, hogyan tudják mikor mire van szüksége a picinek. Őszintén nem hittem volna, hogy ez annyira természetes, ösztön szerű lesz. Kislányom születési után szinte észre sem vettem, hogy ugyan abban a helyzetben vagyok, mint azok az édesanyák, akiket csodálattal néztem.
A terhességem alatt végig volt bennem egy olyan félelem, hogy nem tudok megbirkózni a feladattal. Amitől még inkább féltem az az volt, hogy nem tudom majd megfelelően öltöztetni, lévén, hogy téli baba volt, ezért attól tartottam mindig, hogy nehogy túlöltöztessem, vagy éppen az ellenkezője kevésbé legyen felöltöztetve. Kislányom ebben nagyon is partner volt, mindig jelezte, ha nincs rendben valami az öltözékével. A kicsi rugdalózókban érezte a legjobban magát, nem szerette a sapikat, és egyáltalán nem lehetett betakarni, amikor aludt. Ez utóbbi iszonyatos volt. Egész éjszaka azzal telt el, hogy takargatni kellett, ahogyan észrevette, hogy a takaró rajta van, addig forgolódott amig le került róla.

Az éjszakai takargatáson a hálózsák segített. Bár az elején volt egy – két hiszti a hálózsák miatt is, de végül megszerette. Kis macis hálózsákot vásároltunk neki, ami nagyon puha anyagból készült, nem izzadt meg benne és nagyon könnyen tisztítható is. A macis hálózsák meg mentett az éjszakai takargatást és sokkal kényelmesebben aludt a pici is és én is. Nappal viszont, amikor aludt próbálkoztam betakarni a kis pléddel, de nem engedte azt sem, mindig ébredt meg, ezért úgy csináltam, hogy egy picivel vastagabb nadrágot és felsőt adtam a bodyra így nem fázott és a szobában is megfelelő hőmérsékletet állítottam be a pihentető, nyugodt alvás érdekében. Annyira megszokta a hálózsákot és olyan nyugodtan aludt benne, hogy mai napig abban alszik. Igaz mára már a macis hálózsák helyett Helló Kittys hálózsákunk van, de a minősége pontosan ugyanolyan és úgy szereti is, mint a macisat. Saját tapasztalatom alapján azt mondhatom el, hogy a baba és az anyuka is összhangban vannak, minden téren.