Minnies ágynemű | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Minnies ágynemű

Kislányom elég erős karakterrel rendelkezi. Lényegében azt is mondhatnám, hogy nagyon hisztis, de az erős karakter szebben hangzik. Most lesz hároméves, de már ki harcolja magának, amit szeretne. Főképpen a nagyszülőknél ér el nagyobb sikereket. Legújabb rögeszméje a Minnies dolgok beszerzése, ruhák, ágynemű, táska, kiegészítő, minden Minnies kell legyen. A mamák pedig előszeretettel vásárolják neki a különböző dolgokat. Legújabb kedvencünk az ágynemű. Valóban jó minőségű, szép színes ágynemű, azonban egyetlen probléma van vele, hogy csak azzal akar takarózni, abba akar aludni még a napköziben is. Alig egy hónapja kezdtük az napközit, de már sokszor kiverte a hisztit a Minnies ágynemű miatt. Mégsem hordozhatjuk az óvodába. 

A nagyszülőknél van külön beszerezve neki ágynemű, pont, amilyen otthon is van, hogy ne legyen gond belőle. Az ágyneművel nincs is, de a pizsama az már külön szám. Legutóbb éppen az volt a gond, hogy nem tetszett neki a pizsama, és éjféléig azon hisztizett, hogy más kell neki, aztán miután kitombolta magát, mintha mi sem történt volna, azt mondta a nagymamájának, hogy „most már megnyugodtam, mehetünk aludni”. Ilyen az én leányom, és még csak hároméves. 

A Minnies ágyneművel pedig úgy egyeztünk ki, hogy ugye azt nem szabad vinni a napközibe, ellenben az óvónénik megengedték, hogy helyette vigyünk egy takarót, kispárnát. Hellyel-közzel ez úgy rendben is volt, pár napig bele is törődött, aludt is, nem volt gond. Aztán mi történt, mi nem egyik délután nem volt hajlandó sem a Minnies párnára feküdni, sem pedig nem volt szabad betakarni a takaróval. A csóré matracon aludt egy szál harisnyába és blúzba. Aztán amikor elaludt a dadus csak betakarta, nehogy megfázzon, de mintha megérezte volna, hogy rákerült a takaró, mert azonnal le is rúgta magáról. Csak próbálkoztak tovább, és amikor már jó mélyen aludt, akkor ismét rákerült egy vékonyabb, kisebb takaró, ami már rajta is maradt. Csak remélni tudom, hogy minél hamarabb elnővi ezt a hisztit, mert lassan kezd a család is kifogyni a türelemből.