Multifunkcionális babakocsi legjobb társ a sétákhoz | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Multifunkcionális babakocsi legjobb társ a sétákhoz

Vannak nők, akik a konyhában szeretik eltölteni az időt, vannak, akik vásárolni imádnak, és vannak, akik a természetben szeretnek a legtöbb időt lenni. Nos, én határozottan az utóbbi kategóriát erősítem. Bár az igazság az, hogy a konyhában is elég gyakran sürgők forgok, de azért egy jó séta a természetben mindent felülír. Éppen ebből a természetemből adódóan szülés után egyáltalán nem ültem bent a házban. Nagymamám nagyon korholt is e miatt, hiszen az ő generációjuk, sőt még anyukám is úgy volt, hogy az első hat hétben nem volt szabad tekeregni a gyerekkel, és az az idő a baba látogatókról szólt. Nagy szerencse, hogy ez megváltozott, ugyanis és a hátam közepére sem kívántam az első hetekben a látogatókat, szerencsére nem is jött senki, a szülőkön kívül.

Már a babakellékek beszerzésénél prioritás volt egy kényelmes, biztonságos, felszerelt babakocsi vásárlása, minden kiegészítővel együtt. Hálás vagyok, mert sikerült egy nagyon komoly multifunkcionális babakocsit beszerezni, volt vele minden kiegészítő, amire csak szükség lehetett, esővédő, szúnyogháló, pelenkázótáska stb. Ahogy haza menünk a korházból, már az első héten ki is próbáltuk a multifunkcionális babakocsit, elmentünk egy rövid sétára vele a közeli parkba. Anyukám szó szerint majdnem rosszul lett, amikor meglátta, hogy készülődünk. Kaptam is fejmosást, hogy alig egy hetes babát hova akarom már sétálni vinni, amikor a levegőztetéshez is fokozatosan kell hozzászoktatni. Aztán hamar rövidre zártuk a vitát, az „én vagyok az anyja” kifejezéssel. 
Határozottan jót tett a séta nekem is, és a picinek. Természetesen nem mentünk messze, csak a parkban töltöttünk el egy kis időt, nem többet, mint negyedóra. Minden nap kimentünk egy kicsit, aztán fokozatosan több időt töltöttünk a szabadban, míg aztán két hónapos korában mentünk el egy hosszabb kirándulásra. A multifunkcionális babakocsi kiváló volt minden terephez, olyan biztonságot nyújtott a picinek, hogy a legrázósabb terepen is az igazak álmát aludta. A multifunkcionális babakocsi felszereltsége is tökéletesen talált az én sétálós, kirándulási szokásaimhoz, a kiegészítők pedig nagyon praktikusak voltak főleg az esővédő húzat, mert bizony volt rá eset, hogy egy – egy hosszabb séta során el kapott az eső is.