Nálunk pikkpakk ment a babakocsi vásárlás! | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Nálunk pikkpakk ment a babakocsi vásárlás!

Nagyon sok szülőtől hallottam már, és egyre több internetes oldalon is olvasni lehet, hogy a babakocsi vásárlás a legnagyobb dilemmát okozza a szülőknek. Ezt azonban mi meg tudjuk cáfolni, ugyanis azt mondhatom, hogy soha semmit nem vásároltunk olyan könnyen, mint babakocsit. A tény, hogy rengeteg típus közül választhatunk, és az is, hogy gyermekünk sok időt tölt benne. Ha pedig megfelelő minőséget választunk, akár több generáció számára is használható a járgány. Az viszont tévhit, hogy ami a legdrágább az a legjobb is.

Saját tapasztalatunkból kiindulva a babakocsi vásárlást nem szabad elkomplikálni. Amikor megtudtuk, hogy kisbabánk lesz rendkívül örültünk, viszont nem kapott el a túlzott aggódás, a vásárlás utáni vágy, mindent a maga idejében. Egészen addig, amíg nem tudtuk meg a pici nemét, nem foglalkoztunk az előkészületekkel. Amikor megtudtuk, hogy a szívem alatt növekedő kis élet lány lesz, akkor kezdtünk el az érkezésére igazán készülni. Előkészítettük a babaszobát, elkezdtük megvásárolni a kellékeket, és a végére hagytuk a babakocsit. 
babakocsi választék rendkívül széles és változatos, de mi tudtuk, hogy első körben egy multifunkcionális modellt szeretnénk, amihez jár babahordozó, mózes, és autósülés is. Tudtuk mit akarunk és ennek függvényében indultunk el vásárolni. Nem jártuk eszeveszettül az üzleteket, azt is előre kinéztük, jobban mondva megérdeklődtük, hogy hol található minőségi, árban is megfelelő babakocsi. Mielőtt nekiindultunk célirányosan felkeresni az üzletet, azt is meghatároztuk, hogy mekkora keret összegbe kell beleférjen a vásárlásunk, ugyanis ebben az esteben is határ a csillagos ég lehet, vagyonok költhetőek babakocsira. Mi megállapodtunk abban, hogy középkategóriás modellt választunk. Sikerült is.
Hálás vagyok, mert a babakocsi vásárlás miatt, mert olyant találtunk, amilyent valóban szerettünk volna, az ára sem volt drága, és hosszú éveken át tudtuk használni. A hosszú évek alatt lényegében szűk három évet értek, mert alig töltött be kislányom a két és fél évet, és szinte alig került már elő a babakocsi. De addig csodás babakocsis élményekben volt részünk.