Napellenzők világa | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Napellenzők világa

 

Megmondom őszintén, hogy mi egy autós család vagyunk, és mint autóval rendelkezőknek, bizony az autóba szükséges kiegészítőkre is kell gondolnunk, melyek szükségesek a gyerekeknek.

Imádom, hogy két gyermekem van, de sokszor annyira nehéz. Soha nem tudok csak az egyiknek venni valamit, mert akkor a másik miért nem kap, nem igazság, kapom meg. Így van ez mindennel, még a csokival, sőt, ha az utcán találunk egy madártollat még abból is vita van, hogy miért csak egy tollat találtam. Tehát nem egyszerű a több gyerekes élete, de hogy ne kanyarodjak el annyira a témától, így visszatérek az autóhoz.

Amikor még csak a lányom volt meg, egyszer láttam egy nagyon cuki kis mintás napellenzőt, amit meg is rendeltem neki gyorsan, egyrészt mert nagyon megtetszett, másrészt pedig azért, mert láttam, hogy kezdi zavarni a nap a kocsiban.

 Sajnos azonban mivel ennél a napellenzőnél a minta maga volt a lényeg, valódi funkcióját nem nagyon sikerült ellátnia, nem teljesen védett a naptól, mivel elég világos volt az alapszíne. E közben már megszületett a kis tesó is, és eljött az ideje egy új árnyékolónak, de ha már veszek egy lányosat, akkor már kell vennem egy fiúsat is, hogy a későbbiekben ne legyen ebből probléma. Így kétfélét vettem, de sajnos ezek sem voltak az igaziak, mert ezeken is átszűrődött a napfény, így megfogadtam, hogy innentől kezdve nem fog érdekelni a minta és veszek egy rendes napellenzőt. Végül mindkét gyerek oldalán két napellenző volt fent, az egyik a mintás a másik pedig a rendes, így meg vannak elégedve velem együtt. Én mondom egy ilyen kiegészítő vásárlása sem egyszerű, és ezzel is könnyen mellé nyúlhat az ember. Pont a napokban láttam olyan napellenzőt, amelynek az alapszíne fekete és különböző mesehősök vannak rajta. Amikor én kerestem nem találtam feketét, pedig csak az véd rendesen a naptól, így aztán gondolkozom az újbóli vásárláson.

 Nem tudom, hogy ez a mai fejlett világ átka-e, de magamon látom, hogy mindenből IS tudnék száz darabot venni, annyira el vagyunk kényeztetve a sok választékkal, hogy már semmise jó nekünk, és sajnos ezt a gyerekeimen is kezdem észre venni, hogy a sok mindentől nem tudnak semmit se igazán értékelni.