Nedves törlőkendő nem csak a baba popsijának | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Nedves törlőkendő nem csak a baba popsijának

Amikor szülővé válik az ember sok minden megváltozik körülötte, átalakul az értékrendje, megváltoznak a hétköznapok. Én bevallom őszintén féltem ettől az új szereptől, de ugyanakkor mérhetetlen boldogság is hatalmába kerített. Igyekeztem mindent jól csinálni, minden babakelléket beszerezni már pici érkezése előtt. Nagyjából sikerült is, azonban a babaápolási termékek között teljesen elvesztem. Nem tudtam milyen babaolajat, törlőkendőt, popsokrémet vásároljak, hogy azok ne okozzanak bőrirritációt. Ugye kezdő anyukaként én is mindent összeolvastam és számomra ez volt az egyik probléma, hogy biztosan jó baba kozmetikumokat vegyek. Sikerült.

A Chicco babaolajat, szél elleni védőkrémet, és hintőport vásároltam meg, valamint a HAPPY PLANET nedves törlőkendőt. Mindenik termék az első pillanattól kezdve bevált, és nem is változtattam a rajtuk, mindig ezeket használtuk. Egyetlen gond volt csupán, hogy a nedves törlőkendő nálunk fogyóárú volt. Egyszerre többet vásároltam meg, és gyanúsan feltűnt, hogy mégis milyen gyakran kell feltölteni a készletet. Bár volt alkalom rá, hogy a kisfiam megtalálta, és előszeretettel kihúzogatta az egészet a dobozból, vagy adott esetben kidekorálta vele a fürdőszobát, vagy feltörölgette ügyesen a nappalit. De ezektől még igenis gyakori volt a nedves törlőkendő vásárlás. Aztán egyszer csak rá jöttem, hogy hova tűnik el a sok nedvestörlő. 
Nekem már fél év után vissza kellett mennem dolgozni, ezért babysittert kellett alkalmazzunk, sem anyukám, sem pedig a férjem édesanya nem tudták vállalni a gyerekfelügyeletet. Találtunk is egy nagyon kedves, barátságos középkorú nőt, aki ráadásul még dadusként is dolgozott, és a kisfiam is első pillanattól kezdve elfogadta. Marika néni nem csak babysitter volt nekünk, hanem igazi nagyi is, aki a gyerek mellett még a házi munkába is besegített, mosott, főzőt, takarított, de csak akkor, amikor én megkértem, vagy a gyerek éppen aludt. A fő feladata a gyerekfelügyelet volt. A takarítás során viszont előszeretettel használta a nedves törlőkendőt portörlésre, tükör tisztításra, szekrények letörlésére, sőt, ha valami kiömlött, vagy felborult, azonnal a törlőkendőért nyúlt. Erre úgy jöttem rá, hogy egyik alkalommal otthon felejtettem a határidő naplómat és amikor haza mentem érte Marika néni pont törölgette a bútorokat. Így aztán rájöttünk, hogy hova tűnik el a nedves törlőkendő.