Pelenkázótáska, ami akár kézművestáska?! | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Pelenkázótáska, ami akár kézművestáska?!

A legtöbb multifunkcionális babakocsival együtt jár a pelenkázótáska is. Ez a mi babakocsink esetében sem volt másképpen. Mivel első gyerekünket vártuk ezért úgy próbáltuk meg kiválasztani a babakocsit, hogy az majd jó legyen a második gyereknek is. A szín tekintetében maradtunk a barnás árnyalatnál, apró kis mintákkal, fekete vázzal kombinálva. Nagyon stílusos, szép, egyedi babakocsit volt. Az egyetlen, ami nem tetszett az a pelenkázótáska volt. Olyan érzésem volt, amikor belepakoltam és felvettem a vállamra, mintha egy futárszolgálat alkalmazottja lennék, és éppen most kell kézbesítenem néhány fontos csomagot. Nem is erőlettem a pelenkázótáska használatát. Viszont ott motoszkált a fejembe, hogy azért csak kellene egy táska. Nőből vagyok, persze, hogy szükség van táskára

A parkos anyukáktól kaptam az ötletet, hogy csináltassak egy pelenkázótáskát de hátizsák alakút, az sokkal kényelmesebb és praktikusabb is. Meg is fogadtam a tanácsot, és pelenkázótáskát csináltattam. Szintén a parkos anyukák igazítottak útba, hogy kit keressek. Egy nagyon vagány, fiatal anyukát ajánlottak, akinek saját készműves kis üzlete van, minden terméket ő készít saját kezűleg, lehet rendelni baba ágyneműt, hálózsákot, pizsamát, rácsvédőt, sőt még pelenkázótáskát is, mint kiderült. Amikor felkerestem a lélegzetem is elállt olyan gyönyörű munkákat mutatott. Hamar össze is barátkoztunk elmondtam, hogy milyen pelenkázótáskát szeretnék, és olyan profi volt a nő, hogy az első látásra már tudta is mit ajánljon a stílusomhoz. Nem is kellett sokat gondolkodnom, a pelenkázótáska anyaga és formája is tökéletesen illett hozzám. Így meg is rendeltem, és egy hét alatt el is készítette nekem. 
A barátnőim csak úgy irigykedtek, amikor meglátták az új pelenkázótáskámat, amire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy pelenkázó táska  Azóta állandó megrendelője lettem a nőnek, rendeltem már egy teljes ágynemű szettet, hálózsákot is, sapkákat, és egyéb apróságokat. Minden nagyon gyönyörű, de továbbra is a pelenkázótáska marad az örök kedvenc.