A pelenkázótáska, a nélkülözhetetlen kiegészítő | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

A pelenkázótáska, a nélkülözhetetlen kiegészítő

A nők imádják a kiegészítőket, és ezek közül is főleg a táskákat. Nincs olyan nő, akinek minimum tíz táska nem porosodik a gardróbjában. Hát én táska mániás létemre, legalább ötven táskát halmoztam fel, és nem túlzok ezzel a számmal. A férjemnek nem is mutattam meg, amikor egy újabb darabbal bővült a táskakollekcióm, ha éppen megjegyezte, hogy „ez új táska, még nem láttam?!”, akkor én mindig azzal reagáltam le, hogy ez már rég meg van, sok féle van és ritkán hordom  Ez a szöveg mindig bevált! Nagyon szerettem alkalomhoz és öltözethez illő táskát hordani, ezért volt olyan is, amikor minden egyes reggel pakoltam egyik táskából a másikba a cuccaimat. A nagy táska mániám akkor hagyott alább, amikor megszületett Lilien.

Mint minden családban a gyerek érkezése teljesen megváltoztatja az addigi életvitelt, átértékelődnek a dolgok, másak lesznek az igények, a problémák, jobban figyelünk egymásra. Ez nálunk is pontosan így volt Lilien érkezése után. Nagyon rég szerettünk volna kisbabát, több veszítésem is volt, ezért hihetetlenül hálásak voltunk, hogy megszületett a kislányunk. Igyekeztünk a lehető legjobb szülök lenni, mindent megtenni, ami tőlünk telik, hogy egészséges, életerős gyereket neveljünk.

 

Visszatérve a táska mániámra, a táska kollekcióm közé bekerült egy új darab, mégpedig a pelenkázótáska. A pelenkázótáskát a multifunkcionális babakocsival kaptuk, és a végtelenségig ki is használtuk. Már nem számított, hogy éppen passzol-e az adott öltözékemhez, vagy mekkora a mérete, a pelenkázótáska a legtöbb akalomra megfelelt. Persze, amikor nem babával utaztunk, vagy olyan helyen kellett megjelennünk, akkor nem a pelenkázótáskát használtam kiegészítőnek, de alapjáraton a mindennapjaimat már ez a táska határozta meg. A pelenkázótáska helyet adott minden holminak, amire szükségem volt, ha Liliennel sétálni vagy bevásárolni indultunk, sőt még a rendszerezésben is segítségemre volt, hiszen mindent könnyen és gyorsan megtaláltam benne. A saját cuccaimat is el tudtam benne helyezni, annyi rekesz van kialakítva benne, hogy az ötven fős kollekcióm közül egyik táskában sincs annyi, szóval nélkülözhetetlen kiegészítő, amely végigkíséri a gyermek fejlődését.