A pihentető alvás igazi társa az összecsukható hintázóágy | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

A pihentető alvás igazi társa az összecsukható hintázóágy

Manapság annyiféle eszköz van, amivel a kisbabánkat kényeztetni tudjuk, és egyidőben saját magunknak is időt tudtunk varázsolni. Az újdonsült anyukák tudják csak igazán értékelni azt a röpke tíz percet, amikor nyugodtan leülhetnek és elfogyaszthatják a kávéjukat, vagy akár azt fél órát, amikor a konyhába valami finomságot összedobhatnak. Egy időben a beto hinták voltak a nagymenők, bevallom nálunk is sokszor jól fogott, amikor egy-egy hiszti folyamán a hintába mély álomba merült Panna lányom. De a favorit az az összecsukható hintázóágy volt.
A nővéreméktől kaptuk ajándékba az összecsukható hintázóágyat. Kint élnek Angilába, nekik nincs gyerekük, így az én kislányom lett az ő szemefénye is. A nővérem az ajándékozás nagymestere, mindig olyan jól ráérez, hogy kinek mit kell ajándékba adni, hogy az valami elképesztő. Az összecsukható hintázóágy is a lehető legjobb ajándék volt, amit kaphattunk tőle.

Panna lányom nagyon síros baba volt. Szerencsére az éjszakákat nagyjából végig aludta, de a nappali alvásokkal nagyon sokat kínlódtunk. Csak úgy aludt el, ha elringattam, és a legkisebb neszre is felébredt. Ez a kettő az egyben egy idő után az ember idegeit próbára tudja tenni. Azokban a röpke órácskákban, amit nap közben aludt gyakorlatilag meg sem lehetett mozdulni a lakásban, nemhogy a mosni, főzni, takarítani. Az egészben az volt a jó, hogy én is pihentem, de a dolgommal semmit sem haladtam. Az elején a beto hinta még elég jó megoldásnak tűnt, de hamar megunta és már ott sem hallgatott, nem is aludt mélyen. Az összecsukható hintázóágy maga volt a csoda. Nem kellett ringatnom sem, csak bele tettem a hintázóágyba, egyet, kettőt löktem rajta és pár perc után aludt is. A legérdekesebb az volt, hogy mélyen el tudott aludni benne, hogy csak akkor ébredt fel, amikor már kialudta magát.
Az összecsukható hintázóágyat mindenhova hordoztuk magunkkal, ha a mamákhoz mentünk, ha pedig kirándulni. A fából készült keretét másodpercek alatt össze lehetett csukni, könnyen tároltuk, nem volt súlyos, és nem is foglalt nagy helyet. Így tökéletes hordozható eszköz volt, szinte többet hordoztuk, mint a babakocsit. A lakásban is állandóan változtattuk a helyét, hol a nappaliban aludt benne, hol ami hálószobánkba, sőt olyan is volt, hogy a teraszon.