A sport babakocsi minden idők legjobban kihasznált babakocsi típusa | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

A sport babakocsi minden idők legjobban kihasznált babakocsi típusa

A babakellékek beszerzése számomra igazi kalandot jelentettek. Örömmel, lelkesen, és tele vidámsággal vágtam neki a vásárlási napoknak, és amikor valamit nem sikerült beszerezni, nem voltam csalódott, hanem lehetőségként éltem meg, hogy újra neki vághatok a kalandnak. A legizgalmasabb a babakocsi vásárlás volt. Sok ismerősömtől hallottam, azt, hogy a babakocsi vásárlás nem egyesezrű dolog, azonban nekünk egyszerűnek tűnt.

Első sorban mi tudtuk, hogy milyent szeretnénk, multifunkcionális babakocsit a kezdeti időszakra, majd egy sport babakocsit a praktikusság érdekében. Mázlink volt, hiszen mindkettőt egy helyen megtaláltuk. A multifunkcionális babakocsi tartozékaival együtt a legnagyobb hasznunkra volt, hiszen a hordozó mellett, volt mózes is vele, és mindenféle egyéb kellék, szúnyogháló, esővédő, pelenkázó táska, szóval cakkon pakk rendben volt a csomag. Nagyon sokat használtuk nem csak a babakocsi részt, hanem minden kiegészítőjét, a használat során kíméltük is, szinte új állapotban adtuk tovább az unokahúgom kislányának. Szerettük volna megtartani, hogy a második gyereknek, de sajnos a Jó Isten úgy adta, hogy nem lehetett több gyerekünk. Ezért is minden hasznos babaeszközre vigyáztunk és szeretettel adtuk tovább az ismerősöknek.
A multifunkcionális babakocsi mellett a sport babakocsit használtuk ki a legjobban. A rengeteg előnyének köszönhetően mi aztán mindenhova is vittük, és használtuk. Na ezt azért nem adtuk tovább, mert rongyosra használtuk. Vannak a sport babakocsi modellek között olyanok, amelyeknek a háttámláját lehet dönteni, érdemes olyant vásárolni, ugyanis sokkal kényelmesebb, amikor elszenderedik a gyerek. Mi előszőr a fix támlájú sport babakocsi mellett döntöttünk, de szerencsénkre volt még egy pár a bababoltban, és ők tanácsolták, saját tapasztalatuk alapján, hogy előnyösebb, ha dönthető támlájút veszünk. Valóban igazuk volt. Amikor a pici elszenderedett, a sport babakocsi háttámláját megdöntöttük és nyugodtan aludt, mi pedig nyugodtan sétáltunk, késő estébe nyúlóan beszélgettünk. Számunkra mindkét babakocsi típus hasznos volt.