Szürke egér a kedvenc felfüggeszthető játékunk! | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Szürke egér a kedvenc felfüggeszthető játékunk!

A barátnőm példáját ismerve, ahol minden babakellék, ruhák, etetési eszközök, játékok halomba álltak a lakásba, eldöntöttem, hogy én mindenből csak a szükséges és minimális darabot fogom megvásárolni. A babakelengye összeállításánál is éppen csak azokat az eszközöket szereztem be, amelyre szükségünk volt, nekem is és a picinek is. Azonban nem kellett sok időnek eltelnie, hogy nálunk is kezdjenek feltornyosulni a babaholmik. Leginkább a játékok lepték el hamar a gyerekszobát, majd szép lassan az egész házat. A legmenőbb játék, amit a kisfiam nagyon szeretett az a felfüggeszthető játék volt. Azért be kell vallanom, hogy némi szerepem nekem is volt abban, hogy imádta ezeket a felfüggeszthető játékokat,

 ugyanis egészen pici korától igyekeztem valamivel lekötni a figyelmét, azt éreztetni vele, hogy mindig van a közelében valaki. Ezt Fülessel, a nyúl anyóval tettem. Füles volt az első plüssjátéka, puha anyagból készült, finom volt a tapintása, és öröm volt elbújni az ölében. Füles körülbelül akkora volt, mint egy egyhetes baba, így a kisfiam sokáig élvezhette a hozzábujást.  
Idővel Füles felkerült a polcra és újabb kedvence lett, mégpedig egy felfüggeszthető játék, ami egy szürke, színes fülű egérke volt, és ráadásul zenélt is. Kisfiam nagyon szerette a Beto hintát, óriásokat tudott benne aludni, és így ismerkedett meg a zenélő egérkével. Édesanyám vette neki a felfüggeszthető játékot, miután egyik alkalommal azt látta, hogy egyedül van a hintába és olyan szomorúan nézelődik. Anyukám látta a szomorúságot a szemében, én inkább csak azt láttam, hogy békésen el van a hintába. A következő látogatása során a felfüggeszthető játék már ott lapult a táskájába. Az igazság az, hogy valóban jó ötlet volt részéről ez az egérke, kellemes dallamokat játszott, pihe puha volt a tapintása, és könnyedén lehetett mosni is. Füles után a színes egér lett a kedvenc játékunk, amikor a sok mosástól más nem zenélt, akkor is őt szorongatta alvás előtt. A szürke egér mellett még egy tucat felfüggeszthető játék díszitette a kiságyat, a hintát, de egyik sem volt ilyen népszerű.