Avent SCD841 DECT digitális videó monitor | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Avent SCD841 DECT digitális videó monitor

Márka: Philips AVENT
Cikkszám:
SCD841
Eredeti ár: 0 Ft

Ár: 85 990 Ft

Amennyiben adott szín,- vagy karaktert szeretne rendelni, Itt adja meg a kívánt termék színét, jellegét és mennyiségét

Legyen mindig gyermeke közelében

A-FHSS technológia – a biztonságos és személyes megoldás

 

Személyes és biztonságos (A-FHSS)

2,7"-es színes képernyő

Altatódal és beszéd funkció

 

Személyes, biztonságos kapcsolat az adaptív FHSS technológiával Az egyedülálló kézibeszélő-párosításnak köszönhetően személyes és biztonságos a kapcsolat a gyermekével. Az új Adaptív FHSS (frekvenciaugrásos szórt spektrum) technológia révén minimális az interferencia.

 

Nagy felbontású, 2,7"-es képernyő, kristálytiszta éjjellátó funkcióval Éjjel és nappal is láthatja gyermekét a kristálytiszta infravörös éjjellátó funkciónak köszönhetően, ami sötétben automatikusan bekapcsol. Nagy felbontású, extra nagy, 2,7"-es színes képernyőn kísérheti figyelemmel, ahogy gyermeke alszik.

 

Energiatakarékos ECO mód, csatlakoztatási kijelzéssel Az ECO-mód bekapcsolásával csökkentheti az energiafogyasztást a gyerekszoba csendesebb időszakai alatt, miközben az egyedülálló csatlakoztatási kijelzésnek köszönhetően biztos lehet abban, hogy kapcsolatban van gyermekével. Az ECO mód kikapcsolja az audio- és videojelek átvitelét, és az egységek csak akkor csatlakoznak, ha a baba hangot ad ki.

 

Beltéri hatótávolság: akár 50 méter*, kültéri hatótávolság: akár 300 méter*.

 

Kiemelkedően hosszú működési idő az éjszakai felügyelethez A kényelmesen használható, tölthető szülői egység akár 10 órányi figyelemmel kísérést biztosít vezeték nélkül.

 

Szóljon gyermekéhez

Néha a kisbabákat egyedül a szülő megnyugtató hangja csendesíti le. A nélkülözhetetlen válasz funkció egyetlen gombnyomással bekapcsolható, így otthona bármely pontjáról

 

Megnyugtató altatódalok a baba megnyugtatásához Semmi nem csendesíti le olyan hamar a kisbabákat, mint egy kedves altatódal. A ház bármelyik helyiségéből választhat az 5 elringató dallam közül, és bekapcsolhatja azokat, így gyermeke szinte azonnal, könnyedén elalszik.

 

Hallgassa a babát tiszta hanggal

Minden apró kacagást és gőgicsélést tökéletesen tisztán hallhat. Nemcsak