babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Bugaboo Donkey2 babakocsi ALU

Márka: Bugaboo
Cikkszám:
180110ZW14

Ár: 249 990 Ft

Amennyiben adott szín,- vagy karaktert szeretne rendelni, Itt adja meg a kívánt termék színét, jellegét és mennyiségét
A termék elérhetőségével és szállításával kapcsolatban érdeklődjön telefonos vagy e-mail-es elérhetőségeinken vagy személyesen a boltban.

Az új Donkey2 babakocsi számos fejlesztéssel és új lehetőséggel elérhető. Ez lehetővé teszi Önnek, szülőknek, hogy saját ízlésükre szabják babakocsijukat. Lehetővé teszi a napfénytető, oldalsó kosár, ülőke , mózeskosár és természetesen a váz színének megválasztását.
A babakocsi funkcionalitásában a következő újdonságok találhatók:
- mind a 4 kerék rugózott
- a habbal töltött kerekek a legkényelmesebbek az utazásokhoz, és hosszabb élettartamú. Bizonyított csúszásmentes megoldás
- bővíthető oldalsó kosár, beépített belső zsebbel és fedéllel rendelkezik. Így apróbb dolgokat is behelyezhet, mint pl mobiltelefon, pénztárca vagy kulcsok. 10 kg-ig terhelhető.
- A kosár huzata biztosítja, hogy a kíváncsi kezek ne férjenek hozzá, de mégis nem korlátozza a funkcióját.
A Bugaboo Donkey olyan szülőknek készült, akik nem csak a jelenre de a jövőre is készülnek. A könnyen hozzáférhető oldalsó kosár mindennek megfelel ami szükséges egy átlagos naphoz. Pár lépésben lecserélhető a sportrészre vagy a mózeskosárra a másik gyermek számára. Ha nagyobb családot tervez, a Bugaboo Donkey nagyszerű választás. A Donkey 2 a jövőre is gondol, így nem kell aggódnia.
Komfort és kényelem:
A Bugaboo Donkey vázra helyezze el az ülést, és az oldalsó kosárt. Ennek a megoldásnak köszönhetően a nagyobb bevásárlások során kényelmet biztosít Önnek és gyermekének is egyaránt. Természetesen a babakocsi alsó részén is található kosár, ennek űrtaltalma 22 liter.
A Bugaboo Donkey összecsukása csak néhány másodpercet vesz igénybe. Egészben összecsukható mindkét esetben: "mono"- egy gyere részére, "duo" - két gyerek részére.

Állítható vállheveder, elfordítható ülés és a háttámla pozícionálása is természetes a Bugaboo Donkey 2 babakocsinál. A menetiránynak ellentétes pozíciónál az ülőke 3 pozícióba állítható ( ülő, félülő és fekvő), menetiránynak megfelelően "csak " 2 pozíció ( félülőhelyzet és ülő pozíció).

A Bugaboo Donkey babakocsit könnyedén " két kerékre" állíthatja, ha az első kereket magunkhoz húzzuk. Ezt biztosan értékeli majd a homokos parton vagy a havas terepen, ahol a a kocsit magunk előtt húzzuk és nem toljuk. Ennek a rendszernek köszönhetően könnyben veszi a homok, vagy hó akadályt.

Használata:
A Bugaboo Donkey 2 babakocsi egyedi a világon, melyet szűkíthet vagy szélesíthet, könnyedén átalakítható két gyermek részére ( testvér vagy ikrek számára). A hátsó habbal töltött kerekek lehetővé teszik, hogy átjusson minde terepen ( homo, erdei utak, hó...) A kisebb első 360°-ban elforgatható kerekeket értékelni fogja a boltok keskeny folyosóin. A szélességének köszönhetően, még a bővített állapotban is átmegy az összes szabványos ajtón is.

Kezelési útmutató:
- minden szövet 30°C-on mosógépben mosható
- a karfát és öveket nedves ruhával törölje át.

Kompatibilitás:
A Bugaboo Donkey2 babakocsi minden szövetrésze kompatibilis a Donkey babakocsi korábbi verziójával.

Garancia:

Bugaboo a saját babakocsikra egyéves kiterjesztett jótállást kínál, vagyis összesen három évig a jogi garanciával együtt. Mindössze annyit kell tennie, hogy látogasson el a honlapjukra a www.bugaboo.com címre, és a vásárlást követő három hónapon belül regisztrálja a kocsit.