Bugaboo Donkey2 babakocsi Complete Blue Melange/Sky Blue | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Bugaboo Donkey2 babakocsi Complete Blue Melange/Sky Blue

Márka: Bugaboo
Cikkszám:
180150BM01
Eredeti ár: 0 Ft

Ár: 383 990 Ft

Amennyiben adott szín,- vagy karaktert szeretne rendelni, Itt adja meg a kívánt termék színét, jellegét és mennyiségét
A termék elérhetőségével és szállításával kapcsolatban érdeklődjön telefonos vagy e-mail-es elérhetőségeinken vagy személyesen a boltban.


Ez a szett egy teljes Donkey 2 babakocsit tartalmaz:

Váz :Alu ( sezüst színű)

Sport rész és mózeskosár : Blue melange

Napfénytető és oldalsó kosár beleértve a textil takarót: Sky Blue

 

Az új Donkey2 babakocsi számos fejlesztéssel és új lehetőséggel elérhető. Ez lehetővé teszi Önnek, szülőknek, hogy saját ízlésükre szabják babakocsijukat. Lehetővé teszi a napfénytető, oldalsó kosár, ülőke , mózeskosár és természetesen a váz színének megválasztását.

A babakocsi funkcionalitásában a következő újdonságok találhatók:

- mind a 4 kerék rugózott

- a habbal töltött kerekek a legkényelmesebbek az utazásokhoz, és hosszabb élettartamú. Bizonyított csúszásmentes megoldás

- bővíthető oldalsó kosár, beépített belső zsebbel és fedéllel rendelkezik. Így apróbb dolgokat is behelyezhet, mint pl mobiltelefon, pénztárca vagy kulcsok. 10 kg-ig terhelhető.

- A kosár huzata biztosítja, hogy a kíváncsi kezek ne férjenek hozzá, de mégis nem korlátozza a funkcióját.

A Bugaboo Donkey olyan szülőknek készült, akik nem csak a jelenre de a jövőre is készülnek. A könnyen hozzáférhető oldalsó kosár mindennek megfelel ami szükséges egy átlagos naphoz. Pár lépésben lecserélhető a sportrészre vagy a mózeskosárra a másik gyermek számára. Ha nagyobb családot tervez, a Bugaboo Donkey nagyszerű választás. A Donkey 2 a jövőre is gondol, így nem kell aggódnia.

Komfort és kényelem:

A Bugaboo Donkey vázra helyezze el az ülést, és az oldalsó kosárt. Ennek a megoldásnak köszönhetően a nagyobb bevásárlások során kényelmet biztosít Önnek és gyermekének is egyaránt. Természetesen a babakocsi alsó részén is található kosár, ennek űrtaltalma 22 liter.

A Bugaboo Donkey összecsukása csak néhány másodpercet vesz igénybe. Egészben összecsukható mindkét esetben: "mono"- egy gyere részére, "duo" - két gyerek részére.

 

Állítható vállheveder, elfordítható ülés és a háttámla pozícionálása is természetes a Bugaboo Donkey 2 babakocsinál. A menetiránynak ellentétes pozíciónál az ülőke 3 pozícióba állítható