Nattou PIU PIU polip a baba első játéka,navy blue | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Nattou PIU PIU polip a baba első játéka,navy blue

Márka: Nattou
Cikkszám:
878722
Eredeti ár: 0 Ft

Ár: 6 490 Ft

Amennyiben adott szín,- vagy karaktert szeretne rendelni, Itt adja meg a kívánt termék színét, jellegét és mennyiségét


A baba első játéka a Nattou PIU PIU polip a Lapidou kollekcióból. Születéstől kezdve igazi barátjává válik gyermekének, megnyugtatja, biztonságot és kényelmet nyújt neki, valódi társként végig kíséri egész gyermekkorát.  

A PIU PIU polip finom és kellemes tapintású anyagokból készült

- A polip biztonságos anyagokból készült, így a legkisebbek számára is alkalmas. Az egészségtudatos anyagoknak köszönhetően az inkubátorban lévő koraszülött babák, számára is alkalmasak.

- a polip karjai emlékeztetik a babát a köldökzsinórra, ennek köszönhetően a baba az édesanya hasában érzi magát, ami biztonságos érzést nyújt számára

- mivel a babák erősen kifejlett fogó-reflexszel rendelkeznek, és az édesanya hasában hozzá voltak szokva a köldökzsinór érintéséhez, ezek a polip karocskák lefoglalják a gyermek kezét és megnyugtatják őt. A karocskák ismerős alakja biztonság érzetét nyújtják.

- alkalmasak szívbeteg és inkubátorban lévő koraszülött babáknak, akik életmentő gépekre vannak szorulva. A karocskáknak köszönhetően nyugodtabbak, és a csövek helyett azokat fogják, azokba kapaszkodnak.

- A speciális anyag képes felvenni az anya természetes illatát, aminek köszönhetően a baba biztonságban érzi magát

A polip elkíséri gyermekét már az első pillanatoktól, igaz barátja lesz, mely megnyugtatja, biztonság és kényelem érzését nyújtja.

Néhány tanács a gyermek és a PIU PIU polip közötti barátság megteremtéséhez:

A baba hajlamos kötődni egyetlen játékhoz. Ezt nem kell megértenünk, de jó elfogadnunk. Tartsa a polipot pár éjszakát az édesanya közelében, hogy a természetes illatát átvegye, így az a babát megnyugtatja . Javasoljuk, hogy két polipot vásároljon, arra az esetre, ha az egyik elveszne. Ezzel elkerülhetjük a könnyáztatta szemeket. A játékot felváltva használja, hogy a gyermek ne érezzen különbséget, de mindig biztonságban érezze magát a barátjával.

- A polipok 6 féle színben elérhetők

- 30°C-on mosható.