Ülésbetétet használtunk a bőrirritáció elkerülésére érdekében | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Ülésbetétet használtunk a bőrirritáció elkerülésére érdekében

Nincs is jobb, mint ide-oda utazgatni a gyerkőccel, vagy csak sétálni egy nagyot és hagyni, hogy a sétálás varázslata édes álomba ringassa. Ahhoz, hogy az élmény tökéletes lehessen szükség lesz néhány babakocsi kiegészítőre. Nekünk történetesen az ülésbetétre volt szükségünk.
Bátran merem kijelenti, hogy a lehető legtökéletesebb babakocsit sikerült beszereznünk, hihetetlenül kényelmes volt, könnyű volt a használata, biztonságos, és stílusos. Akarva sem találhattunk volna jobbat. Igen ám, de valami mégsem volt rendben vele.

Mivel Kitty lányom nyári baba volt, ezért már az első pillanattól kezdve használtuk a babakocsit, és minden alkalommal piros foltok jelentek meg a bőrén. Először azt hittük a melegtől van, sőt a gyerekorvos is azt mondta. Aztán egyik séta alkalmával, amikor borús idő volt, nem volt az a nagy meleg egyáltalán erőteljesebb foltok kezdtek megjelenni rajta, azonnal le is fényképeztem és átküldtem az doktornőnek. Hát nem a melegtől volt, hanem a babakocsi ülésének anyaga bőrirritációt váltott ki a kislányomnál. Kapott rá kenőcsöt és egy két nap alatt visszahúzódtak a csúnya foltok. De mi legyen a babakocsival? Elkezdtem keresgélni az internet és ott találtam rá az ülésbetétre. Sok helyen olvastam a vélemények között az ülésbetét hasznosságáról, így hát gondoltam megrendelem, egy próbát megér, minthogy új babakocsit vásároljunk.
Az ülésbetétnek köszönhetően nem kellett megváljunk a babakocsitól. Azt kell mondanom, hogy rendkívül előnyös babakocsi kiegészítőeszköz, könnyedén meggátolja a melegben az izzadást, komfortosabbá és puhábbá teszi a babakocsit, így a pici könnyebben fog elaludni a délutáni séták során. Ezeket az előnyöket mi mind megtapasztaltuk, gyakorlatilag az ülésbetét beszerzése után semmi probléma nem volt Kitty bőrével, sőt a séták alatt nagyokat aludt, nem izzad meg, és még a babakocsi egyedivé vált tőle. Az ülésbetéthasználatának köszönhetően a babakocsi is kímélve volt, nem kellett folyton mosni a huzatot, nem kopott az anyaga, így a húgom kislánya is előszeretettel használta, ugyancsak ülésbetéttel együtt.