Utazóágy a nagyiknál | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Utazóágy a nagyiknál

A zsúfolt nagyváros sosem volt a szívem csücske, sem a férjemnek, de a sors úgy hozta, hogy a munkánk miatt a fővárosban kellett letelepednünk, méghozzá a belvárosban. A prioritási listán azonban mindig ott szerepelt, hogy ha lehetőség adódik, és az anyagiak úgy alakulnak, akkor mindenképpen a kertvárosba szeretnénk ki költözni, de addig be kell érjük a nyüzsgő nagyvárossal. A szüleink kint éltek vidéken, ezért a hétvégéket mindig náluk töltöttük. Nem volt kérdés, hogy a gyerek születése után is maradnak a vidéki hétvégék. Ha jól emlékszem Petra lányunk alig hét hetes lehetett, amikor első közös vidéki hétvégénket a szüleimnél töltöttük. A férjem szülei alig 25 km-re laktak az én szüleimtől, ezért úgy alakítottuk mindig a hétvégéket, hogy egyik hétvégén az én szüleimnél voltunk, másik hétvégén az ő szüleinél.

Petra lányomról azt kell tudni, hogy roppant jó alvó volt egészen pici korában is, és ezt a jó szokását nem nőtte el. Éppen ezért egyáltalán nem okozott problémát neki, hogy éppen a nagyinál kell aludjon és nem az ő megszokott pihe-puha ágyikójában. Azt mondanom sem kell, hogy a nagyiék mindent elkövettek, hogy kényelmesen, nyugodtan és jól érezze magát a pici náluk, még utazóágyat is beszereztek. A poén az utazóágy kapcsán az, hogy egyforma ágyat vettek mindkét helyre, azért, hogy Petrácska nehogy rosszul érezze magát, ha nem ugyanolyan ágyban alszik.
Az utazóágy nagyon praktikus volt, egészen addig nem találkoztam vele, amíg a nagyiék nem vásárolták meg, de őszintén bevallom, hogy nagyon örültem neki. A kényelem és praktikusság szempontjából azt lehet mondani, hogy vetekedett a hagyományos kisággyal. Könnyű szerkezetű, masszív, kényelmes matraccal, két oldala hálóval ellátott, így a pici napközben is eljátszhat benne, anélkül, hogy bármi baleset érné. Petra nagyon szerette az utazóágyat, olyan jókat aludt benne, hogy öröm volt nézni, a nagyiknak meg külön boldogság volt azt látni, hogy egy szem unokájuk milyen békésen alszik abban a kiságyban, amit tőlük kapott. Végül is az utazóágy mindenkinek pozitív élmény volt.