Hogyan vásároljunk | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Hogyan vásároljunk

Vásárlás a Babiez webáruházban

1. Belépés/Regisztráció

Vásárláshoz nem szükséges a regisztráció. Rendeléskor a csillaggal megjelölt mezők kitötési kötelező, ezen adatok kitöltése nélkül , megrendelésedet sajnos nem tudjuk teljesíteni. Speciális szín megrendelése esetén, kérjük töltsd ki a megjegyzés rovatot. A regisztráció során megadott adataidat a hatályos törvényeknek megfelelően kezeljük. ( Adatvédelmi nyilatkozat)

2. Böngészés

A Babiez webáruház termékei kategóriánként csoportosítva találhatók meg az oldalon. A kiválasztott terméket két módon teheted a Kosaradba:

• a termékek böngészése során, ha az ár alatti sorban  a vásárlás gombra kattintva termék a Kosaradba kerül, vagy

• a termék egyedi oldalán a mennyiség megadása után a „Vásárlás” gombra kattintva.

A kosárba bejelentkezés nélkül is lehet gyűjteni a termékeket.

3. Kosár megtekintése és megrendelés

Kosaradban áttekintheted a kiválasztott termékeket, és a Vásárlás folytatása gombra kattintva folytathatod a vásárlást. A megrendelés gombra kattintva szállítási módot választhatsz.  A szállítási mód kiválasztása után , megrendelés gombra kattintva kitöltheted a személyes adatokat.Ellenőrizd a szállítási címet és a számlázási címet, amire az áfás számlát írhatjuk, valamint adj meg egy telefonszámot, hogy szükség esetén elérhessünk! A megjegyzés rovatba megjelölheted a kiszállítás időpntjára és a termék színére vonatkozó kéréseket.(Termékeink döntő többségében amennyiben a megrendelést munkanapon 12.00 óráig leadod, a megrendelt árut 2 munkanapon belül kiszállítjuk.) Tekintsd át a fizetés előtti összesítődet, ezután nyomd meg a Megrendelés elküldése gombot.

 

3/A Ha Magyarországra történő szállítás esetén az utánvéttel történő fizetést választottad, azaz készpénzzel az átvételkor fogsz fizetni a futárnak, akkor nincs további teendőd.

 

4. Megrendelés visszaigazolása

Sikeres megrendelés esetén a Babiez automatikus e-mail üzenetet küld Neked, melyben emlékeztetünk a megrendelésedre, és tájékoztatunk az Általad választott házhozszállítás időpontjáról.

5. Házhozszállítás

A megadott napon a fuvarozó cég megérkezik Hozzád a megrendelésedet tartalmazó csomaggal. Kérjük, vizsgáld meg a küldemény csomagolását, és csak akkor vedd át, ha sértetlen! A kézhez kapott dobozok egyikében a számlát is megtalálod.