Szoptatás » Mellszívó | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Egy év anyatejes táplálás 1825 órányi szoptatást jelent. Csak viszonyításképpen: egy főállású, 8 órás munka 3 hét szabadsággal összesen 1960 óra munkavégzés. Hoppácska! Az éjszakázások, a hosszú komfortszopizások, a kora reggeli kelések és a nemalvások… A szoptatás egy teljes munkaidős állás, ami bizony a rózsaszín köd és a kisbabánk iránt érzett mérhetetlen szeretet ellenére sem mindig egyszerű. Mégis csodálatos, soha vissza nem térő időszak ez anya és gyermeke életében. Viszont nem muszáj egyedül végigcsinálnod!

 

Akár kézi, akár elektromos Avent mellszívót választasz, hatalmas segítséged lesz a szoptatás körül esetlegesen felmerülő nehézségekben. A mellszívóval egyszerűen cumisüvegbe vagy tárolóba tudod fejni az anyatejet, ami aztán a hűtőben/fagyasztóban várja a felhasználást. És hogy milyen esetekben lehet leginkább hasznos számodra az Avent mellszívó? Tejbelövelléskor, a mellbimbó kiemeléséhez, tejszaporításhoz, erős tejleadó reflex esetén vagy ha bármilyen okból más eteti a kisbabádat.

 

Webshopunkban különböző szettekben lehet megvásárolni az Avent elektromos és kézi mellszívóit (cumisüveggel, tárolópoharakkal, melltartóbetéttel), így biztos, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.