Babakocsik | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Babakocsik

Oké-oké, babakocsi, na de milyen? Legyen szép, legyen praktikus, legyen kényelmes - csak hogy néhány fontos kiválasztási szempontot említsünk. A preferenciák persze mindenkinél mások, és ahogy nő(nek) a gyerek(ek), változik az élethelyzet, úgy változnak az igények is.

 

A kisbabások számára a tágas mózeskosár a legfontosabb, amiben szemük fénye nagyokat aludhat a jó levegőn. Később, fél éves kor körül, ha már ül a gyerkőc, ideje sport babakocsira váltani, így meglesz a lehetőség rácsodálkozni a nagyvilágra, de a dönthető háttámlának hála akkor is megmarad a kényelem, ha elpilledne a kis felfedező. A kombinált (2 az 1-ben: mózeskosár és sportrész, 3 az 1-ben: mózeskosár, sportrész és autós hordozó) babakocsik újszülött kortól akár 3 éves korig is kiszolgálják a családot. Az esernyőre csukható babakocsik pedig igazán jól jönnek utazáskor vagy bármilyen egyéb helyzetben, amikor a kényelem és praktikum kiemelten fontosak mind a gyerek, mind a szülő számára.

 

Ha tehát kicsi vagy kicsit nagyobb gyerkőccel kelnétek útra; ha városi sétákra vagy épp rázósabb terepre készültök; ha fontos a sokféle tartozék vagy inkább a könnyen kezelhetőség van az első helyen; egy biztos: kínálatunkban mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő babakocsit és kiegészítőket. Csak egy dolgot nem ígérhetünk, azt, hogy ennyi szuper járgány közül könnyű lesz választani!

 

Oldalak