Babakocsik » Esernyőre csukható babakocsi | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Vannak olyan helyzetek, amikor nem elég a kényelem, a praktikum is legalább annyira fontos. Ilyenkor jelent megoldást az esernyőre csukható babakocsi, ami pillanatok alatt kis méretűre összecsukható, így bárhol - akár a legkisebb, megpakolt csomagtartóban is - nevetve elfér. De akkor is nélkülözhetetlen társad lesz, ha sokat utaztok tömegközlekedéssel és emiatt egy könnyű babakocsira van szükséged, amit egyszerűen csak felkapsz a lépcsőn vagy leemelsz a buszról anélkül, hogy megerőltetnéd magad. 

 

Esernyőre csukható babakocsijaink nagy előnye, hogy a fenti pozitívumok egyike sem megy a könnyű kezelhetőség rovására. Ezek a babakocsik strapabíróak, nagy kerekeik miatt jól manőverezhetőek nagyjából bármilyen terepen és a dönthető háttámlának hála a kicsik nyugodt alvásához is ideálisak. 

 

Ha esernyőre csukható babakocsit választasz, nem kell kompromisszumot kötnöd, csak élvezni a könnyű, mégis masszív, kicsire összecsukható, kényelmes és praktikus babakocsi minden előnyét. Jobban belegondolva egyetlen hátránya azért mégiscsak van: mivel mindenhol szuperül elboldogulsz vele egyedül, egy idő után lehet, hogy már nem is ajánlják fel a körülötted lévők a segítségüket. Öröm az ürömben, hogy nincs is rá szükséged!