Szoptatás » Mellszívó » Elektromos AVENT mellszívó | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Szoptatni fantasztikus, de nem mindig könnyű. Néha előfordul, hogy kicsit rögösebb az út és meg kell küzdenünk azért, hogy kisbabánkat a lehető legtovább tudjuk anyatejjel táplálni. Jó hír, hogy szuper segítőtársat találhatunk ehhez az egyébként csodás feladathoz!

 

Az elektromos mellszívó leginkább akkor jelent nagy segítséget, ha kevés a tejed és szaporítani szeretnéd, vagy ha gyakrabban mész el otthonról, például újra dolgozol, de azért szeretnéd, ha ilyenkor is anyatejet kapna a kisbabád. Dupla elektromos mellszívóval pedig még hatékonyabb lehetsz, időt és energiát spórolhatsz, hiszen rövidebb idő alatt több tejet tudsz lefejni.

 

A kínálatunkban megtalálható Avent elektromos mellszívóval kényelmes testhelyzetben tudsz fejni, gyengéd stimulálás és több szívási fokozat közül kiválasztva a számodra leginkább megfelelőt. Bár elektromos készülékről van szó, de motorja csendes, így bárhol diszkréten használhatod. Összeszerelése, használata és tisztítása is egyszerű. Megbízható társad lehet a szoptatás időszakában.

 

Termékek a kategóriában