Autósülés | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Autósülés

Autósüléseink mindegyike megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak és szabványoknak, így bármelyik mellett teszitek is le a voksotokat, jó döntést hoztok. Kínálatunkban a babahordozótól kezdve az autósülésen át egészen az ülésmagasítóig minden korosztály számára megtaláljátok a megfelelőt. 

 

A babahordozó már akkor bevetésre kerül, amikor az újszülöttel először tértek haza a kórházból, immár családként. Hát persze, hogy fontos, hogy ez a hordozó biztonságos és kényelmes legyen! A legkisebbek igényeire szabott (0-13 kg között használható) babahordozót könnyedén beteheted és kiveheted az autóból anélkül, hogy kisbabád álmát megzavarnád. Hiszen ha nem muszáj, nem ébresztünk fel alvó gyereket, igaz?

 

Különösen fontos, hogy a már stabilan ülő gyerekek számára olyan gyerekülést válasszunk, amiben teljesen komfortosan érzik magukat. Hatalmas könnyebbség a szülőknek, ha a gyermekük nem sír, hanem boldogan ül autóba és szívesen útra kel velük bárhová. A 9-18 kg-os kategória 9 hónapos kortól 3-4 éves korig, a 15-36 kg-os körülbelül 3 és 10 éves kor között, a 9-36 kg-os autósülés pedig 9 hónapostól egészen 10 éves korig kiszolgálja a családot. Minden modellünk maximális biztonságot nyújt, nektek csak azt kell eldönteni, hogy számotokra mi fontos még: a dönthető háttámla, a kivehető újszülött betét, az állítható fejtámla vagy éppen az oldalsó védelem, esetleg a 360 fokban elforgatható autósülés, esetleg ezek valamilyen kombinációja.

 

Az autósülések hárompontos biztonsági övvel vagy Isofix talp segítségével rögzíthetők az autóban. Első a biztonság!