Babakocsik » Babakocsi kiegészítő » Bundazsák | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Tél van, csípős hideg, dübörögnek a mínuszok. Sétához magadra kapod a legmelegebb kabátodat, sapka, sál, kesztyű, no meg egy vastag cipő. Oké, na de mit adsz a kisbabádra? 

 

A babák és kisgyerekek számára nagyon fontos, hogy sok időt töltsenek a friss levegőn még akkor is, ha hideg van. Ilyenkor azonban nem elég vastag, meleg ruhába öltöztetni őket, kell az a bizonyos plusz réteg is. És itt jön képbe a bundazsák, ami kályhameleg, plusz szél- és vízálló, így nyugodtan útra kelhetünk a fagyosabb téli napokon is. Emellett azért is szuper, mert a sima takaróval ellentétben a bundazsákot nem tudja letornázni magáról a csemete, viszont a cipzárt lehúzva egy pillanat alatt “kicsomagolhatjuk” belőle a gyereket, így melegebb helyen sem fog megizzadni. Ha pedig tovább indulunk, csak újra be kell takarnunk, cipzár fel és készen is vagyunk. Éljenek az egyszerű, praktikus és nem mellesleg stílusos téli kiegészítők!

 

A bundazsák babakocsiba köthető, de a 3 az 1-ben verzió már a mózeskosárral, sportbabakocsival  és autósüléssel is kompatibilis. Mivel teljesen szétcipzárazható, ülésbetétként is hasznáható.