Az eltűnt és megtalált babakocsi | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Az eltűnt és megtalált babakocsi

babakocsival kapcsolatban kellemetlen élményünk van, ugyanis eltűnt. Nagyon nehezen sikerült kiválasztani a babakocsit, hogy a színe is megfeleljen, a típusa is jó legyen, kiegészítőkkel is rendelkezzen. Szóval nem volt egyszerű dolgunk. Végül sikerült egy fekete-barackszínű kombinációt választani, multifunkcionális volt, tehát volt vele hordozó, mózes, táska, minden, ami vele jár. Már az első pillanattól kezdve megszerettük, én is és Panna lányom is. Jókat sétáltunk vele, nagyokat aludt benne. Tekintettel arra, hogy a negyedik emeleten laktunk, így minden egyes alkalommal nem cipeltem fel és le a lépcsőn, rend szerint csak éjszakára vittük fel, vagy legtöbbször arra sem. A lépcsőháznak nagy tágas előtere volt, ezért nem zavart senkit, ha a földszinten hagytuk, azért sem, mert még voltak ott másnak is dolgai, bicikli, roller stb. Eszébe nem jutott volna senkinek, hogy netán eltűnnek ezek a dolgok, azért sem mert a bejárt előtt volt kamera is.  

Egyik reggel, amikor éppen a délelőtti sétánkra készültünk nagy nyüzsgésre lettünk figyelmesek a lépcsőházban. Amikor leértünk a földszintre döbbenten vettük észre, hogy a felnőtt bicikliken kívül semmi gyerek eszköz nincs a megszokott helyén. Akkor mondja a lépcsőház felelős, hogy két fiatal hajnal fele elvitte az összes gyerek eszközt, babakocsi, futó, roller, bicikli minden eltűnt. Így a mi gyönyörű barackszínű babakocsinknak is nyoma veszett. Visszanézték a kamerákat és csak az látszott, hogy két fiatal kapucnis pasas hordja ki a dolgokat a park irányába. Az egyik felvételen az is látszott, hogy az egyik szembe néz a kamerával, és gyorsan szélnek erednek mindketten. Valószínűleg akkor eszméltek rá, hogy kamera van. Hívtuk a rendőrséget, sokat nem ment előre a dolog, ráadásul még egy enyhe letolást is kaptunk, hogy hogy képzeljük a lépcsőházba hagyni a dolgokat. 
Eltelt két nap, semmi. Már azon voltunk, hogy új babakocsit veszünk, mivel csak szükség van rá. Aztán harmadik nap délelőtt csöng a telefonom, az egyik anyuka a parkból, hogy találtak a bokrok között egy tisztára olyan babakocsit, mint a miénk, és a miénk megvan-e, mert már rég nem voltunk a parkban. Elmesélem a történteket neki, és megkértem, hogy várjanak egy annyit, amíg gyorsan felöltöztetem Pannát és megyünk is. Valóban a megtalált babakocsi a mi eltűnt babakocsink volt, szerencsére nem rongálódott meg, továbbra is tudtuk használni. A többi eszköz is rendre másra előkerült a bokrokból, parkból, kukák mögül.