A babaágy az utolsó pillanatban került a helyére | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

A babaágy az utolsó pillanatban került a helyére

A babaszoba berendezése az utolsó pillanatban készült el. Úgy terveztük, hogy nem csinálunk nagy dolgot a babaszoba elkészítéséből, mivel idővel úgyis át akarjuk alakítani az emeletet, ezért csupán egy kis hangulatos, otthonos babaszobát rendeztünk be. A pocak lakóról tudtuk, hogy kislány, de nem törekedtünk a habos-babos rozsaszín szobára. Sőt, inkább az egyszerű, visszafogott, de mégis vidám szobát képzeltünk el, ami végül az utolsó pillanatban el is készült.

Az egész szobát ketten a férjemmel készítettük el, festettük ki, rendeztük be. Sosem éreztük olyan közel magunkat egymáshoz, mint, amikor közösen készítettük elő az új családtag kis fészkét. Fehérre festettük a falakat, baba rózsaszín függönyt tettünk az ablakra, kis fehér csillagos lámpát, és tölgy bútor lapokból készült igényes, biztonságos, stílusos bútorokat csináltattunk. Tulajdonképpen a bababútorok funkcióiban teljesen megfeleltethetők a hagyományos felnőtt bútoroknak. Ugyanúgy vannak ruhaszekrények a baba ruháinak, polcok, ahol a játékokat és könyveket lehet tárolni, valamint a babaágy, ahol pici igazán jókat tud pihenni. A babaágy olyan volt a szobában, mint valami kis csodafészek. A legtökéletesebb babaágyat sikerült beszerezni és azzal a babarózsaszín ágyneművel, színes rácsvédővel körülvéve csodálatos volt. A babaszoba pontosan a babaágy miatt készült el utolsó pillanatban, mert vártuk a megérkezését. Mivel olyan anyagból szerettük volna, mint a bútorokat, ezért rendeléssel tudtuk ezt megvalósítani, ezért több időbe telt. Már úgy voltunk, hogy a csomagom is készen ált, gyakorlatilag napok kérdése volt a szülésig és a babaágy még mindig nem volt a helyén. Aztán a várva várt pillanat megérkezett, hozta a futár a babaágyat, azonnal neki is láttunk összeszerelni, egész délután szereltük, míg a helyére került és szépen előlett készítve. Aztán hajnali 3-kor megérkezett a kicsi lányunk erre a világra.
A legtökéletesebb akkor lett a babaszoba, amikor az új családtag beköltözött, abban a pillanatban a szoba életre kelt. Leírhatatlan érzés, amikor ott látod a pici gyerekedet a szobában körül véve tiszta, őszinte szeretettel. Annak ellenére, hogy a függöny, az ágynemű babarozsaszín volt, és a szőnyegben is volt babarozsaszín minták, mégsem volt habos-babos a szoba, sőt!