A fürdetőágy végül Pamacs fekhelye lett | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

A fürdetőágy végül Pamacs fekhelye lett

Az első fürdetés nagy élmény a szülőknek, nekünk is az volt. A babakelengye gondosan volt összeállítva, így a fürdetőágy sem maradt ki belőle, bár sokat nem használtuk. Az első fürdetés alkalmával, még tudatlan szülőkként nem tettünk törülközőt rá, egy az első mozdulatnál el is kukkant a pici. Úgy megijedtünk mind a ketten, férjem is és én is, hogy a vér megfagyott az ereinkben. A kislányunk még csak megsem rebbent, mosolygosan, nyugodtan tűrte a fürdetést.

A következő már sokkal jobban ment, a fürdetőágyra tettünk egy puha lepedőt, így nem tudod teljesen bele csúszni róla. Szerencsénkre Kitty lányunk nagyon szerette a fürdést, ahogy pici teste elérte a vizet hatalmas mosolyt ült az arcára, rúgott a kis lábacskáival, visított örömében. Nem is volt kérdés számunkra, hogy nyáron tengerre menjünk. Alig volt hat hónapos és már egy egész hetet töltöttünk az Adriai tengeren. Kaptunk is hideget és meleget is, hogy nincs elég eszünk pár hónapos babával tengerre menni.
No, de vissza térve a fürdetőágy körüli mizériára, nem vált be a használata. Egy párszor lepedőt is tettünk rá, de sehogy sem volt kényelmes. Aztán az lett a vége, hogy Pamacs fekvőhelye lett. Férjemmel, amikor összeházasodtunk találtunk egy kis kutyát, valami bichon keverék volt, ott kóborolt az utcán, éhesen, félig kimerülten. Mi haza vittük, elvittük állatorvoshoz, megfürdettük, gondját viseltük. Nagyon sok hirdetést tettünk fel, hátha megtalálja a gazdija, de nem jelentkezett senki, így a mi Pamacsunk maradt. Amikor megszületett a kislányunk gondolkoztunk, hogy örökbe adjuk Pamacsot de a végén olyan jól elvoltak egymással, hogy megtartottuk. Mivel a fürdetőágy nem volt használva, ezért ott hevert a fürdőszobában a földön, és Pamacs felfedezte. Mindig ahogy megnyitottuk a fürdőszoba ajtaját, azonnal beszaladt és felszökött a fürdetőágyra és le nem szállt róla. Nagyon aranyos volt. A kislányunk úgysem használta, sokkal egyszerűbb volt a fürdetés fürdetőágy nélkül, így nem volt kérdés, hogy a Pamacsé lesz. Mai napig meg van és előszeretettel nyúlik el rajta.