Kevin az ugráló állatka | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Kevin az ugráló állatka

A kislányom viszonylag hamar megtanult járni. Esténként azzal szórakoztunk, hogy csalogattuk A pontból B pontba valami kis színes játékkal. Olyan aranyos volt a kistotyogó, ahogyan a bizonytalan lépteivel neki indult megtenni az előtte álló utat, próbált egyensúlyozni, és amikor már teljesen elbizonytalanodott lehuppant. Csodálatos esték voltak. Visszagondolva jövünk rá, hogy milyen gyorsan telik, az idő, milyen hamar felnőnek!

Az én kicsi lányom pont amilyen hamar elindult, olyan hamar megtanult felmászni dolgokra, mindig a levegőben szeretett lenni. Anyukám vett is neki egy cuki ugráló állatkát, ami egy sárkányra hasonlított, de a kedvesebb fajtához. Elneveztük Kevinnek. Kevin nagyon kényelmes, puha ugráló állatka volt, strapabíró anyagból készült, teljesen gyermekbarát. Egyetlen probléma volt vele csupán, hogy a kislányom borult fel vele. Mivel nem volt még olyan magas, hogy a lába leérjen a földig, ezért, ahogyan vesztette el az egyensúlyt vele borult is fel. Egyik alkalommal, kint a teraszon borult fel Kevinnel és eléggé meg is ütötte magát, oly annyira, hogy egy ideig Kevint messziről kerülte. Próbáltuk felültetni rá, de ordított, így nem is erőlettük. Az ugráló állatka pihenő szabadságot kapott a kislányomtól.
A pihenő szabadság nem tartott nagyon sokáig, hát körülbelül két hónap lehetett, amit Kevin a gardróbban töltött. Egyik alkalommal a barátnőmék vendégségben voltak nálunk, az ő kisfia egészen pontosan négy hónappal és 11 nappal volt nagyobb a kislányomnál, és előkerült Kevin. A barátnőm kisfia imádta az ugráló állatkát, egész este le sem akart szállni róla, és ez felkeltette a kislányomba az féltékenységet, mivel az az ő ugráló állatkája volt. Huzigálták is egy darabig, volt sírás is felette. Aztán amikor rá ült a kislányom és már sokkal stabilabbnak érezte, a lába is egészen jól leért a földig már nem félt. Attól a pillanattól kezdve Kevin ismét a kedvenc játékunk lett, és addig használtuk, amíg egy véletlen baleset következtében ki nem lyukadt. Anyukáméknál a járdán ugrált vele, túl közel a rozsa bokorhoz, és a rózsafa tövise kiszúrta. Megsirattuk becsületesen Kevint, és nem kellett helyette új ugráló állatka.