Tápszeradagoló a nagyi segítsége | babiez - A BABABARÁT ÁRUHÁZ

Tápszeradagoló a nagyi segítsége

Újdonsült édesanyaként sok minden átértékelődik az ember életében. Úgy gondolom, hogy nincs egy jól működő, bevált recept arra vonatkozóan, hogyan kell gyereket nevelni. Minden baba más, minden szülő más, és minden helyzet más. Nagyon sok jó példa van a környezetünkben, a szakkönyvekben is rendkívül sok olyan leírás van, amely valóban igen hasznos és eredményes lehetne, ha tényleg a valóságban lehetne ültetni. Egy biztos minden gyereket szeretni és nevelni kell.
Fiatal anyukaként hamar megtapasztaltam a gondokat, viszont nagyon büszke voltam magamra olyan szempontból, hogy sosem pánikoltam be, mindig a megoldást kerestem. Fiatal voltam, édesanya és törtető karrierista. Ezt a három tulajdonságot össze kellett hangolni, és nagyon-nagyon büszke vagyok arra, hogy sikerült. Azon kevesek közé tartozom, akik nem használták ki a két év szülési szabadságot, sőt én még az egy évet sem, a kisfiam Bence fél éves volt, amikor vissza mentem dolgozni.

Tekintettel arra, hogy a kisfiam egy hónapos kora után egyáltalán nem szopizott csak tápszert kapott ezért ebből a szempontból nem volt nehéz. Ami megkönnyítette még a döntésem, hogy a párom édesanya a saját cégüknél részmunkaidővel dolgozott ezért a pici felügyelete sem jelentett gondot. Én meg pont olyan lépcsőt léptem meg a vállalatnál, amely megkövetelte, hogy ott legyek. Azt csak én tudom, hogy éltem meg a kezdetekben ezeket a napokat, de azt hiszem jó döntés volt. Napi 8 órát töltöttem a munkahelyemen, az összes többit a kisfiammal.
Bár a napi 8 órát nem velem töltötte, de mindent megtettünk, hogy jól érezze magát, és rendkívül hálás vagyok érte anyósomnak. Mint már említettem szopizás nem volt, ellenben a tápszert gondosan időre kapta ezért beszereztünk egy tápszeradagolót, ami igencsak megkönnyítette az étkezéseket. A tápszeradagoló segítségével előkészítettem én a napi két étkezéshez szükséges adagot, amit mamának csak oda kellett adnia a fiamnak. Ezért több ideje volt vele játszani, sétálni, minőségi időt együtt tölteniük. A tápszeradagolóhasználata nagyon praktikus és egyszerű, három adag tápszer is tárolható benne különálló részekben, így nem okozott gondot az előkészítés, amit reggelre és délre készítettem elő. Természetesen mami nem csupán a tápszeradagoló tartalmát adta csak a kisfiamnak, hanem finom falatokkal is ellátta két etetés között, amiért szintén hálás vagyok, hiszen hamar megismerkedett az ízekkel. Összesgében nehéz időszak volt, de tartalmas, és egyben szép is.